LEGO Technic McLaren Formule 1 racewagen – 42141

Vanaf 30.00

De LEGO McLaren Formule 1 racewagen set is voor volwassenen en bevat een bouwbaar model replica auto van McLaren’s 2022 F1 auto. Deze LEGO Technic F1 bouwbare modelauto set heeft een V6 cilinder motor met bewegende zuigers, stuurinrichting, ophanging en differentieel net als de echte auto. De LEGO Technic ontwerpers hebben nauw samengewerkt met het team van McLaren Racing; beide sets van deskundigen ontwikkelden hun bouwbare modellen gelijktijdig, waardoor dit een zeer bijzondere samenwerking is.

Wissen
Artikelnummer: 5702017255453 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Verwijder alle afleidingen. Kanaliseer de focus van je kampioen. Het is tijd om een zeer gedetailleerd LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen 42141 replica autobouwbare model te bouwen met deze set voor volwassenen. Als je over de finish komt, voel je je immens trots – met een indrukwekkend F1 display bouwbaar model om je toewijding te vieren.

Deze LEGO Technic F1 bouwbare modelauto set heeft een V6 cilinder motor met bewegende zuigers, stuurinrichting, ophanging en differentieel net als de echte auto. De LEGO Technic ontwerpers hebben nauw samengewerkt met het team van McLaren Racing; beide sets van deskundigen ontwikkelden hun bouwbare modellen gelijktijdig, waardoor dit een zeer bijzondere samenwerking is.

Coureurs noemen het de zone. Een staat van verhoogde concentratie is nodig om op je allerbest te presteren. Nu is het tijd voor jou om in de zone te komen als je diezelfde focus kanaliseert om je favoriete LEGO raceauto’s na te bouwen met LEGO Technic motorsport sets, ontworpen voor volwassenen en fans van verzamelbare auto’s.

Het bouwbare model is ruim 13 cm hoog en 25,5 cm diep. (13 cm) hoog, 25,5 in. (65 cm) lang en 10,5 in. (27 cm) breed.

Bevat 1432 stuks.

Extra informatie

Verhuurperiode

3 weken huren, 4 weken huren, 5 weken huren, 6 weken huren

LEGO Thema

LEGO Technic

Menu