Spelregels

 1. Home
 2. Spelregels

Lego bouwsets en bordspellen huren is natuurlijk erg leuk, maar dat blijft alleen leuk als iedereen zich aan de regels houdt. Op deze manier zal elke fan een gehuurde set of spel altijd in een goede staat en compleet ontvangen. 

 1. Om een van de LEGO sets of bordspellen te kunnen huren, dient u ingeschreven te zijn bij Welpie’s verhuur.
 2. LEGO sets en bordspellen kunnen per week gehuurd worden. Bij LEGO sets geldt een minimale huurperiode van 3 weken. Bij bordspellen is er een minimale huurperiode van 1 week.
 3. Per abonnement mag maximaal 1 LEGO set of 1 bordspel tegelijkertijd worden gehuurd.
 4. Wij verhuren aan personen vanaf 18 jaar. Mocht u jonger zijn, dan heeft u toestemming nodig van een ouder/verzorger.
 5. De borg en huurprijs dienen VOOR het afhalen van de set betaald te zijn.
 6. Je krijgt de LEGO set of het bordspel mee in een afgesloten kist met alle onderdelen zoals aangegeven op het overzichtsformulier. Het is belangrijk dat u de set goed controleert. Indien er onderdelen ontbreken of beschadigingen zijn, neem dan direct contact met ons op.
 7. De LEGO set of het bordspel dient door ons retour te zijn ontvangen op de dag dat de huurperiode eindigt. U kunt hiervoor met ons een ophaalafspraak inplannen (kosten € 2,95) of het gehuurde set of bordspel terugbrengen naar onze winkel Welpie Toys, Corio Center 21, 6411 LX Heerlen. Een ophaalafspraak plant u de dag van tevoren vóór 17:00 uur.
 8. Meng uw eigen blokjes of spelonderdelen NOOIT met onze set. Dit om te voorkomen dat de blokjes of spelonderdelen kwijtraken of gemengd worden.
 9. De set of bordspel moet geretourneerd worden zoals u deze heeft ontvangen. Dat wil zeggen compleet, zonder beschadiging en schoon retourneren. Voor de LEGO set geldt de volgende nog namelijk netjes uit elkaar en gesorteerd per onderdeel in het zakje bij het bijbehorende nummer. Het is niet toegestaan om minifiguren, wielen met banden, wielen van fietsen, draaischijven en touw-touwhaak etc. uit elkaar te halen. Indien wij de set of bordspel niet in dezelfde staat ontvangen als waarin wij deze aan u ter beschikking hebben gesteld, bent u een boete verschuldigd van € 50,- en kunnen wij daarnaast schadevergoeding vorderen. Dit zal worden verrekend met uw borg.
 10. De afgesproken huurperiode kan worden verlengd, mits de set of bordspel niet is gereserveerd voor iemand anders. Neem daarvoor tijdig contact met ons op.
 11. Indien wij de set of bordspel te laat retour ontvangen brengen wij u de extra weken dat u de set in bezit heeft gehad in rekening én een boete van € 25,- per dag totdat wij de set weer retour hebben ontvangen. Daarnaast kunnen wij eventueel nog schadevergoeding vorderen.
 12. Als de spelregels niet worden na geleverd, behoudt Welpie’s verhuur zich het recht om verdere verhuur te weigeren.
Menu