Spelregels

 1. Home
 2. Spelregels

Lego bouwsets huren is natuurlijk erg leuk, maar dat blijft alleen leuk als iedereen zich aan de regels houdt. Op deze manier zal elke LEGO fan een gehuurde bouwset altijd in een goede staat en compleet ontvangen. 

 1. Om een van de LEGO sets te kunnen huren, dient u ingeschreven te zijn bij Welpie’s verhuur.
 2. Sets kunnen per week gehuurd worden met een minimale huurperiode van 3 weken.
 3. Per abonnement mag maximaal 1 LEGO set tegelijkertijd worden gehuurd.
 4. Wij verhuren aan personen vanaf 18 jaar. Mocht u jonger zijn, dan heeft u toestemming nodig van een ouder/verzorger.
 5. De borg en huurprijs dienen VOOR het afhalen van de set betaald te zijn.
 6. Je krijgt de LEGO set mee in een afgesloten kist met alle onderdelen zoals aangegeven op het overzichtsformulier. Het is belangrijk dat u de set goed controleert. Indien er onderdelen ontbreken of beschadigingen zijn, neem dan direct contact met ons op.
 7. De LEGO set dient door ons retour te zijn ontvangen op de dag dat de huurperiode eindigt. U kunt hiervoor met ons een ophaalafspraak inplannen (kosten € 2,95) of de set terugbrengen naar onze winkel Welpie Toys, Corio Center 21, 6411 LX Heerlen. Een ophaalafspraak plant u de dag van tevoren vóór 17:00 uur. 
 8. Meng uw eigen blokjes NOOIT met onze set. Dit om te voorkomen dat de blokjes kwijtraken of gemengd worden.
 9. De set moet geretourneerd worden zoals u deze heeft ontvangen. Dat wil zeggen compleet, zonder beschadiging, schoon, netjes uit elkaar en gesorteerd per onderdeel in het zakje met het bijbehorende nummer. Het is niet toegestaan om minifiguren, wielen met banden, wielen van fietsen, draaischijven en touw-touwhaak etc. uit elkaar te halen. Indien wij de set niet in dezelfde staat ontvangen als waarin wij deze aan u ter beschikking hebben gesteld, bent u een boete verschuldigd van € 50,- en kunnen wij daarnaast schadevergoeding vorderen. Dit zal worden verrekend met uw borg.
 10. De afgesproken huurperiode kan worden verlengd, mits de set niet is gereserveerd voor iemand anders. Neem daarvoor tijdig contact met ons op.
 11. Indien wij de set te laat retour ontvangen brengen wij u de extra weken dat u de set in bezit heeft gehad in rekening én een boete van € 25,- per dag totdat wij de set weer retour hebben ontvangen. Daarnaast kunnen wij eventueel nog schadevergoeding vorderen. 
 12. Als de spelregels niet worden nageleverd, behoudt Welpie’s verhuur zich het recht om verdere verhuur te weigeren.
Menu