LEGO Technic Liebherr R 9800 Graafmachine – 42100

Vanaf 45.00

Bouw en ontdek deze bijzondere LEGO® Technic replica van een van ‘s werelds meest indrukwekkende hydraulische graafmachines, de Liebherr R 9800. Dit model is ontwikkeld in samenwerking met Liebherr en wordt bestuurd door middel van de LEGO TECHNIC CONTROL+ app. Het zit boordevol geavanceerde eigenschappen en functies met app-bediening. Kies uit 4 verschillende schermen met coole illustraties die de speelervaring nog realistischer maken. Rijd vooruit en achteruit, stuur door middel van de individuele rupsbandbediening, draai de bovenbouw, schuif de arm uit, breng hem omhoog en omlaag of open en kantel de laadbak met je vingertoppen. Selecteer op het scherm een sleeppatroon voor de arm en zie vervolgens hoe de machine op je commando reageert. Gebruik de vooraf ingestelde commando’s of sla de bewegingen van de graafmachine op om complexe bewegingspatronen te creëren. Maak het plaatje vervolgens compleet met echte geluidseffecten van de Liebherr R 9800, en dat allemaal gewoon via je smartphone of tablet! Als je er klaar voor bent, kun je je vaardigheden op de proef stellen in het uitdagingen- en prestatiegedeelte in de app. Hoeveel beloningsbadges weet jij te verdienen? Deze zeer gedetailleerde replica heeft talloze levensechte, van stenen gebouwde details, zoals hydraulische slangen en pompen, ventilatieopeningen, een brandblussysteem en een gedetailleerde bestuurderscabine met stoel, joystick en bedieningspaneel. Het klassieke kleurenschema met mooie stickerdetails zorgt voor de finishing touch en maakt dit geweldige LEGO bouwspeelgoed voor kinderen en volwassenen compleet.

Wissen
Artikelnummer: 5702016369915 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Deze graafmachine wordt bestuurd door middel van de LEGO® TECHNIC CONTROL+ app voor een meeslepende en realistische speelervaring en uren speelplezier.

De LEGO® Technic Liebherr R 9800 graafmachine met app-bediening kan met een smartphone of tablet via 4 verschillende schermen worden bestuurd. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met alle geschikte apparaten.

Multifunctionele bediening: rijd vooruit, achteruit, stuur, draai de bovenbouw, schuif de arm uit, breng de arm omhoog en omlaag, open en kantel de laadbak en bekijk overzichten van de positie van de arm en bovenbouw, het energieverbruik en de rijdafstand.

Bediening met één knop: selecteer op het scherm een sleeppatroon en zie vervolgens hoe de graafmachine op je commando reageert.

Aangepaste bewegingen: gebruik de vooraf ingestelde commando’s of sla de bewegingen van het model op om complexe bewegingspatronen te creëren.

Uitdagingen en prestaties: voltooi uitdagingen en verdien beloningsbadges.

Deze replica van de Liebherr R 9800 graafmachine heeft talloze levensechte eigenschappen en functies, een authentiek kleurenschema en coole stickerdetails.

Inclusief 3 XL-motoren, 4 L-motoren en 2 smart hubs met Bluetooth-bediening.

De smart hub beschikt over een Bluetooth Low Energy (BLE)-verbinding, een activeringsknop, een sensor met 6 assen (3 gyro- en 3 versnellingsmetersensoren) en 4 verbindingspoorten.

In de app kunnen gebruikers verbinding maken met meerdere hubs om zo nauwkeurige en levensechte bewegingen te creëren.

Download de app via de App Store of Google Play. Vraag je ouder(s) om toestemming voor je online gaat.

Deze speelgoedgraafmachine werkt op batterijen (niet inbegrepen). Zie de verpakking voor informatie over het type en het aantal batterijen.

Met deze LEGO® Technic bouwset maken LEGO bouwers kennis met geavanceerde aspecten van techniek.

Niet compatibel met de Power Functions systemen.

De Liebherr R 9800 graafmachine is ca. 39 cm hoog, 65 cm lang en 27 cm breed.

Extra informatie

LEGO Thema

LEGO Technic

Menu