LEGO Jurassic World Park: T. rex chaos – 75936

Vanaf 37.50

LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. rex chaos – 75936

Bouw een geweldig LEGO® model van de beroemde poort naar Jurassic Park en een grote, volledig verstelbare, van stenen gebouwde T. rex en geef je creaties een mooie plek. Open de poort met de speciale functie en betreed Jurassic Park. Hier ontdek je gedetailleerde, van stenen gebouwde scènes die zijn geïnspireerd op de film, zoals de bunker voor Ian Malcolm, de eetkamer van John Hammond en de controlekamer van Ray Arnold! Dit fantastische bouwspeelgoed met maar liefst 3120 onderdelen is inclusief 6 minifiguren, waaronder Ellie Sattler, Dr. Alan Grant en Dennis Nedry, een babydinosaurus en een display voor minifiguren met weetjes over de T. rex. Een set die gegarandeerd in de smaak zal vallen bij fans van Jurassic Park en Jurassic World!

Wissen
Artikelnummer: 5702016367249 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

  • Deze dinosaurusset is inclusief 6 minifiguren: John Hammond, Ian Malcolm, Ellie Sattler, Alan Grant, Ray Arnold en Dennis Nedry, plus een babydinosaurus.
  • De van stenen gebouwde LEGO® T. rex speelgoeddinosaurus heeft klappende kaken en een verstelbare kop, armen, poten en staart.
  • De van stenen gebouwde LEGO® versie van de originele, beroemde poort naar Jurassic Park kan open met een hendelfunctie en heeft junglebladeren en vlamelementen.
  • De muur die de poort flankeert heeft een bouwbaar dinosaurusnest met 2 elementen van gebroken eieren aan de bovenkant en andere van stenen gebouwde scènes die op de film zijn geïnspireerd, zoals een bunker met een bouwbaar bed voor Ian Malcolm, een zaklamp, een brandblusser, een ladder en displayelementen; een elektriciteitshuisje voor de scène met Ellie Sattler; de eetkamer van John Hammond met een tafel en een stoel voor een minifiguur, plus een ijsje, een lepel en 3 koekjes-elementen; de controlekamer van Ray Arnold met een bouwbaar bureau, 3 computers en een stoel voor een minifiguur; een scène voor Dennis Nedry met een bouwbare badkamer, een bouwbare modderglijbaan en een bus met scheerschuim.
  • Dit prachtige model bestaat daarnaast uit een bouwbare minifiguurdisplay met weetjes over de T. rex.
  • Accessoires: de hoed en stok van John Hammond en de hoed en dinosaurusklauw van Alan Grant.
  • De minifiguren van John Hammond, Ray Arnold en Dennis Nedry zijn nieuw vanaf juni 2019.
  • Deze bouwset om te verzamelen bestaat uit maar liefst 3120 onderdelen en is het ideale cadeau voor volwassenen die van dinosaurussen houden.
  • De poort naar Jurassic Park is ca. 42 cm hoog, 48 cm breed en 14 cm diep.
  • De T. rex is ca. 22 cm hoog, 69 cm lang en 17 cm breed.

Extra informatie

LEGO Thema

LEGO Jurassic World

Menu