LEGO Technic Terreinbuggy – 42124

Vanaf 22.50

Geweldige trucs, spannende sprongen en legendarische stunts – alles is mogelijk met deze leuke LEGO® Technic Terreinbuggy. Met zijn enorme offroadbanden en voor- en achterophanging is deze op afstand bestuurbare auto klaar voor actie. Bekijk de motorkap die open kan, de antenne en de retrostickers. Gebruik daarna de gratis CONTROL+ app voor uitdagingen, geluidseffecten en nog veel meer en voer allerlei stunts uit met je razendsnelle op afstand bestuurbare buggy.

Wissen
Artikelnummer: 5702016891010 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

– Beleef urenlang plezier met de LEGO® Technic Terreinbuggy (42124) bouwset. Deze op afstand bestuurbare terreinbuggy zit boordevol functies die zijn geïnspireerd op de op afstand bestuurbare speelgoedauto’s uit de jaren 1980.

– Voer gemakkelijk coole trucs uit dankzij de voor- en achterophanging, enorme banden en schuine voorkant van de wagen.

– Download de gratis CONTROL+ app om een nieuwe dimensie toe te voegen aan deze op afstand bestuurbare buggy. Gebruik de app om de wagen te besturen, stunts uit te voeren en uitdagingen, geluidseffecten en nog veel meer vrij te spelen.

– Deze terreinbuggy is een geweldig cadeau voor kinderen van 10 jaar en ouder. Ook ouders die zich de klassieke op afstand bestuurbare speelgoedauto’s uit de jaren 1980 kunnen herinneren zullen er helemaal weg van zijn – een leuke ervaring voor alle leeftijden en het hele gezin.

– Bekijk het retrokleurenschema, compleet met gedetailleerde stickers uit de jaren 1980.

– De op afstand bestuurbare terreinbuggy is ca. 13 cm hoog (dakhoogte), 19 cm hoog (inclusief de antenne), 28 cm lang en 16 cm breed.

– Als je gebruik wilt maken van alle functies van dit speelgoed met app-bediening, heb je 6 AA-batterijen nodig (niet inbegrepen).

– Het LEGO® Technic universum bestaat uit geavanceerd bouwspeelgoed voor LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging.

– LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.

– LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Extra informatie

LEGO Thema

LEGO Technic

Menu