LEGO Exclusives Het Disney kasteel – 71040

Vanaf 45.00

LEGO Exclusives Het Disney kasteel:

Haal de magische wereld van Disney in huis met dit betoverend mooie Disney kasteel. Dit rijk gedetailleerde LEGO® model is opgebouwd uit meer dan 4000 steentjes: het biedt een boeiende bouw- en speelervaring en er horen allerlei fascinerende extra‘s en functie met Disney-thema bij. De zorgvuldig gedetailleerde voorgevel en torens zijn precies als het beroemde Walt Disney World® Resort Kasteel van Cinderella! De vele kamers hebben speciale kenmerken die zijn geïnspireerd op een aantal populaire Disney tekenfilms. Verzin zelf allerlei avonturen met de bijbehorende minifiguren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Katrien Duck en Tinkelbel, of gebruik figuren uit je eigen verzameling voor onbegrensde speelmogelijkheden.

Wissen
Artikelnummer: 5702015643597 Categorie: Tag:

Beschrijving

– Inclusief 5 minifiguren: Mickey Mouse met smoking, Minnie Mouse in rode jurk, Donald Duck in klassiek kostuum, Katrien Duck met roze rokje, blauwe schoenen en een haarstrik en Tinkerbel met pruik-element, rokje, vleugeltjes en toverstaf.
– Disney kasteel met gedetailleerde gevel en stenen brug, klok, gewelfde ingangspoort, versierde balkons en spitse torens. Hoofdgebouw van vier verdiepingen met kamers vol elementen uit diverse Disney-verhalen. Inclusief toren van vijf verdiepingen met goudkleurige spits.
– Op de begane grond van het hoofdgebouw is een grote hal met gewelfde toegangspoort, mozaïekvloer, sierlijke kroonluchter, harnassen, schilden aan de muur, ouderwetse klok, vloervaas met zelfbouw-bloemelementen, magisch tapijt en een gouden lamp.
– Eerste verdieping van het hoofdgebouw met donkerblauwe gordijnen om zelf te bouwen inclusief gordijnstang, kandelaar, roos en glazen vitrine-elementen.
– Tweede verdieping van het hoofdgebouw inclusief kist met toverboeken, een vloerdweil- en emmer-element en een doorgang naar de tweede verdieping van de grote toren.
– Op de derde verdieping van het hoofdgebouw is een slaapkamer met gedetailleerd bed met goudkleurig hoofdeinde.
– Op de begane grond van de grote toren is een keuken inclusief groot fornuis met rood baksteenpatroon, werkblad, bezem en pompoen om zelf te bouwen plus potten, pannen en diverse keuken- en voedsel-elementen.
– Op de eerste verdieping van de grote toren staat een spinnewiel en hier is ook de doorgang naar de tweede verdieping van het hoofdgebouw.
– Op de tweede verdieping van de grote toren vind je een kast met daarin borstel-, schaar- en zwarte haarlok-elementen plus een balkon met 2 noppenschieters voor de vuurwerk-functie.
– Op de derde verdieping van de grote toren zijn een gouden spiegel plus een rode appel en een doorzichtige vaas te vinden.
– De vierde verdieping van de toren is inclusief vensterbank en een boograam.
– Bij de set horen ook 2 kikkers en een gouden kroon-element.
– Een deel van het dak kan worden weggehaald zodat een glazen muiltje en een sprookjesboek-element met bedrukte voorplaat tevoorschijn komen.
– Schiet het vuurwerk de lucht in en de magie kan beginnen!
– Combineer deze set met andere LEGO® minifiguren voor onbegrensde avonturen!
– Deze set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 16 jaar en ouder.
– De set bestaat uit meer dan 4000 LEGO® stenen.
– Het Disney kasteel is ca. 74 cm hoog, 48 cm breed en 31 cm diep.

Extra informatie

Verhuurperiode

3 weken huren, 4 weken huren, 5 weken huren, 6 weken huren

LEGO Thema

LEGO Disney, LEGO Exclusives

Menu