LEGO Marvel Avengers Thor’s Hamer – 76209

Vanaf 22.50

Vier het Marvel Cinematic Universum met de LEGO Marvel Infinity Saga set voor volwassenen, inclusief Thor’s Hamer display bouwbare model. Het 46 cm hoge bouwbare model staat stevig op een standaard met een informatieplaatje met het woord ‘Mjölnir’ en het Infinity Saga-logo

Wissen
Artikelnummer: 5702017189673 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Vier Marvel Studios’ Infinity Saga met LEGO Marvel Avengers Thor’s Hamer (76209) set voor volwassenen. Deze authentieke recreatie legt de kracht van Thor’s hamer in je handen. Ontworpen met epische schaal, indrukwekkende details en iconische elementen uit de films van Marvel Studios, zal dit premium display stuk uw huis of kantoor sieren en een interessant gespreksonderwerp bieden.

Marvel-fanaten zullen deze recreatie van Mjölnir herkennen, het magische wapen dat door Thor met verwoestend effect wordt gebruikt in de 23 films tellende Infinity Saga van Marvel Studios. Het bouwbare model van de hamer van Thor rust stevig op een standaard met een informatieplaatje om de stijl en geest van het Marvel Cinematic Universe nog jaren op te roepen.

Een Thor minifiguur is inbegrepen, plus een boeiende functie gevonden in de kop van de hamer, een verborgen compartiment met kleine bouwwerken – de Infinity Gauntlet, Tesseract en Odin’s Fire. Met 979 stukjes zorgt deze uitdagende en lonende LEGO Marvel Infinity Saga set zeker voor veel plezier en voldoening lang nadat het bouwwerk is voltooid.

Meer dan 18 in. (46 cm) hoog en 11.5 in. (29 cm) breed.

Bevat 979 stuks.

Extra informatie

Verhuurperiode

3 weken huren, 4 weken huren, 5 weken huren, 6 weken huren

LEGO Thema

LEGO Marvel Avengers

Menu