LEGO Creator Expert Vehicle Vespa 125 – 10298

Vanaf 25.50

Om Vespa’s 75ste verjaardag te vieren, werkten LEGO-ontwerpers samen met het Piaggio team om een model te creëren dat liefhebbers van de Italiaanse cultuur aanspreekt. Assembleer je eigen toonbare, 2-zits LEGO Vespa 125 scooter model van een Italiaans icoon met deze LEGO bouwset. Voorzien van een voorwiel aan een kant, een afneembare motorkap met een bakstenen motor eronder, plus werkende besturing. Dit LEGO-model bevat ook een helm en een accessoires mand met een boeket bloemen om te voltooien.

Wissen
Artikelnummer: 5702017151861 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Een Italiaans stijlicoon. Een symbool van vrijheid. Een eerbetoon aan La Dolce Vita. De Vespa Piaggio is dit allemaal en nog veel meer. Nu kunt u bouwen en uw eigen bouwbare model versie weer te geven – duik in een mindful bouwproject vol met stijl met deze LEGO Vespa 125 (10298) scooter bouwbare model set voor volwassenen. Om de 75e verjaardag van Vespa te vieren, hebben de LEGO ontwerpers nauw samengewerkt met het lifestyle merk om dit prachtige bouwbare model na te bouwen in een meeslepende build, speciaal voor volwassenen.

Net als het origineel, recreëert dit bouwbare LEGO Vespa bouwbare model voor volwassenen de elegante, zachte lijnen en alle details van het origineel, met leuke, finishing touches zoals het Vespa logo en een klassieke jaren ’60 Italiaanse nummerplaat. Geïnspireerd door de klassieke jaren 1960 Vespa Piaggio, wordt deze LEGO scooter geleverd in pastel blauw – een zeer zeldzame LEGO kleur die zeker in de smaak zal vallen bij bouwfans.

Bouw creativiteit. Bouw concentratie. Bouw uw droom voertuig collectie met exclusieve, authentieke bouwbare modelvoertuigen speciaal gemaakt voor volwassenen, en geniet van een mindful project knutselen van alle details op een bouwbaar model om te laten zien met trots.

Dit collectible display bouwbare model is meer dan 8.5 in. (22 cm) hoog, 4.5 in. (12 cm) lang en 13.5 in. (35 cm) breed.

Bevat 1106 stuks.

Extra informatie

Verhuurperiode

3 weken huren, 4 weken huren, 5 weken huren, 6 weken huren

LEGO Thema

LEGO Creator Expert

Menu