LEGO Technic Cat D11 Bulldozer – 42131

Vanaf 37.50

De LEGO Technic Cat D11 Bulldozer bevat een app-gestuurd bouwvoertuig boordevol details. Liefhebbers van de Cat zullen dol zijn op deze LEGO Cat replica met zijn ongelooflijke details, authentieke kleuren en graphics. Met de CONTROL + app kun je de bulldozer laten rijden, hem sturen, de schuif tillen, laten zakken en kantelen, en de ripper en trap omhoog en omlaag zetten.

Wissen
Artikelnummer: 5702016912937 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Vier een held van de bouwwereld als je een replica versie van de grootste Cat bulldozer bouwt met deze LEGO Technic App-Controlled Cat D11 Bulldozer (42131) bouwset voor volwassenen. Deze grote LEGO set laat volwassen fans genieten van kwaliteit ‘me time’ gericht op hun passie. Net als de echte Cat bulldozer, is dit bouwvoertuig gebouwd in modulaire secties. LEGO fans zullen dol zijn op het nieuwe voor oktober-2021 LEGO element – een grote rupsband die kan worden vast- en losgedraaid. En het bouwen is nog maar het begin! Er valt heel wat te ontdekken met de vele authentieke kenmerken en functies die in dit op afstand app-gestuurde motorvoertuig zitten.

Gebruik de CONTROL+ app om deze heavy-duty machine te besturen, te sturen en te verkennen. De app zorgt voor realistische bewegingen als je het blad omhoog, omlaag en kantelt of de ripper en ladder omhoog en omlaag zet.

LEGO Technic bouwmodellen hebben realistische bewegingen en mechanismen waarmee LEGO bouwers technische concepten kunnen verkennen op een toegankelijke en realistische manier. Dit model maakt deel uit van een collectie van premium-kwaliteit LEGO bouwsets voor volwassenen, wordt geleverd met duidelijke instructies en is het beste cadeau-idee voor jezelf, LEGO fans en liefhebbers van alle motorvoertuigen.

Meet meer dan 26 cm hoog, 57 cm lang en 37 cm breed.

Bevat 3854 stukjes.

Extra informatie

Verhuurperiode

3 weken huren, 4 weken huren, 5 weken huren, 6 weken huren

LEGO Thema

LEGO Technic

Menu